torsdag 11 november 2010

Ett litet paket...

I present fick familjen häromdagen en trevlig gåva. En gåva som kom hem i form av ett slags gåvokort med hänvisning till en webbsida. Där fick vi välja bland flera alternativ: najadlax, lyxiga praliner, rökt lammstek, ankbröst, hummer, sikrom, enbärslax...

-Mums, det vattnades i munnen! Ett val, fritt levererat hem till dörren! Det var bara att gå in på nätet och beställa!
-Lyxigt och enkelt, vilken härlig gåva! En omtanke som värmde och ett sätt att ge presenter som gör livet lite enklare.

Nyfikna som vi är kunde vi inte låta bli att följa paketets gång, spännande som den värsta polisjakt! Men vi blev förvånade när vi såg paketets resa, först från Stockholm till Ånge, där blev paketet omlastat för vidare färd tillbaka till Uppsala!

Innan paketet kommer fram så kanske den färska laxen blivit "rökt", det rökta lammköttet "stekt" eller så har hummern "surnat" till! Även om företaget lovat färskvaror och säkert lyckas med det också. Men nog surnade vi till när vi såg avgaserna från långtradaren som åker genom halva Sverige för att leverera ett paket till oss. Eller när flera människor måste packa om paketet än hit, än dit, för att vi ska få vår lilla present.

Presenten i sig uppskattar vi, företaget som kommer med idén uppskattar vi också och ett stort tack till givaren! Men måste Sveriges postgång ta så långa omvägar???

(Ett tillägg dagen efter: Paketet anlände i tid men hamnade på grannens trappa...på en annan gata.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar