fredag 19 februari 2010

Hastiga kast!

Mitt liv är ganska spännande just nu! Inte helt lätt dock för en ålderstigen hjärna som börjar koka och närma sig gränsen för vad som kan rymmas i den!

Ena dagen är man OS-aktör, flänger fram i skidspåret som den värsta Charlotte Kalla! Eller tyngdlyftaren som kämpar med vikter på stången. En annan dag är man läraren som ska uppmuntra, lära och entusiasmera eleverna till stordåd! Så helt plötsligt är man maskinrensaren som ska rengöra kaffeautomaten i personalrummet eller hjälten som lyckas fixa levande ljus till toaletterna på jobbet när stora strömavbrottet inträffat!

Nästa sekund är man student med allt vad det innebär. Nationsliv, kårleg och långa listor med böcker som ska läsas. Intensivt lyssnande och förhoppningsvis med intag av nya kunskaper? Eller så är man helt enkelt vanliga Lisa, en orolig mamma eller en hustru med stort golfintresse! Som dessutom inlett golfsäsongen redan med golfträning i golftältet! :)

Tur att man än så länge är hyfsat "Mindfulness", att man vet vad man är, vad man gör och när man ska göra det. För tänk om jag istället agerade som läraren när jag var på golfträningen? Eller oroliga mamman på Lärarhögskolan? Och studenten i skidspåret? Med böckerna i handen och nationslivet i huvudet? Rusig och nyvaken! Då skulle det bli kaos i skidspåren för där gäller verkligen att veta vilka regler som gäller!

Fram mot ytterligare en helg som Kalla! Eller så får man tro att man är Anna Haag! OS-guld? Ja, tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar