torsdag 27 juni 2013

Historiska (trapp)steg...


Utanför Sundsvall finns en golfbana som inte går av för hackor! Att spela den innebär både möjligheter och svårigheter men den erbjuder även "bergsklättring" med klubbor och bollar. Hissnande utsikter blandas med hissnande slag, ibland till det bättre, ibland till det sämre. Dagens form avgör slutresultat!

Vi var på en golfresa tillsammans med golfande släktingar och var rätt nöjda med dagens golf. Men att efter avslutad rond få komma till den här hotellentrén, det gav en extra liten krydda åt trippen!

Och visst, jag var ju bara tvungen att prova trapporna, trots värkande lårmuskler efter golfrundan. Jag räknade inte trappstegen men det var ett antal, det kan jag lova! Många är patronerna som gått i trappan, till och med en ponny har trippat uppför men fick åka bagagehiss för att komma ner igen. I mitt fall dock kunde jag ner, tack och lov för det...

Återkommer gärna ska ni veta; till golfbanan, till trappan och till våra golfande släktingar! Men får nog köra lite trappträning tills dess!

När går nästa tävling av stapeln?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar